Rahsia SALE RM59,531 Kurang Sebulan Tanpa Produk Sendiri

Buat duit tanpa produk sendiri(affilite) dah dengar lama tapi jarang dengar buat duit lima angka belum sampai sebulan tanpa produk sendiri dengan kos percuma. Cuba lihat..

Produk affiliate + pemasaran percuma = untung lima angka

Siapa tak terkejut.

Untung puluh ribu bagi pakar dan otai perkara biasa. Untung puluh ribu bagi orang biasa-biasa itu luar biasa.

Selepas tamat cabaran untuk Panduan Part Time Shopee saya selalu merenung ajen yang menduduki tangga teratas. Jualan RM59,531 seperti tidak ada ajen lain yang dapat mengejar. Semuanya jauh tinggal di belakang. Komisyen dan bonus yang beliau dapat lebih kurang RM30k. Beliau yang dimaksudkan adalah Azwin Arifin https://www.facebook.com/azwinn.arifin

Bukti pencapaian beliau anda boleh lihat dibawah.

Cuba lihat posting yang beliau lakukan.

Setiap post yang beliau lakukan dapat engagement yang tinggi. Tidak hairanlah beliau mampu jana komisyen lebih RM30k.

Ramai ajen affiliate lain yang tertanya-tanya apa rahsia yang membolehkan beliau berjaya menjual sebanyak tu. Akhirnya beliau dedahkan teknik yang digunakan iaitu Teknik Database King.

Untuk pengetahuan anda, Database King bukan panduan yang baru dijual. Menurut pemilik produk, teknik ini sudah digunakan sejak pertengahan tahun 2017 lagi dan masih bertahan sehingga sekarang. Kebanyakkan teknik yang ditunjukkan dalam Database King adalah percuma.

‍‍Anda masih lagi boleh mendapatkan panduan ini di https://www.senseiplus.com/panduan-servis/database-king/

Cik  Azwin Arifin bukan satu-satunya pelajar yang berjaya dengan mengaplikasikan teknik ini malah ada ramai lagi. Anda boleh baca testimoni kesemua mereka yang berjaya di https://www.senseiplus.com/panduan-servis/database-king/

Saya harap anda boleh jadikan ianya sebagai motivasi dan inspirasi. Sesiapa pun boleh jana sales puluh ribu, bukan hanya otai dan pakar saja.

Saya doakan kejayaan anda.

ps: Tiada komisyen yang saya dapat dengan berkongsi link ini. Hanya berniat untuk membantu anda. Moga ianya memberi peluang baru kepada anda.