BUKU COPYWRITING KITAB HEADLINE

Boleh ke Template Headline dalam KITAB HEADLINE nak dijadikan headline takaful, headline promote web cari jodoh dan headline jual mesin air?

Dalam KITAB HEADLINE ada 500 Template Headline yang boleh digunakan dengan mudah.

Saya ambil salah satu contoh template yang ada dalam Kitab Headline.

“Inilah caranya anda boleh____anda____ tanpa anda perlu keluar duit sesen pun!”

Contoh takaful:
Inilah caranya anda boleh selamatkan keluarga anda dengan perlindungan takaful vvip tanpa anda perlu keluar duit sesen pun!

Contoh jodoh:
Inilah caranya anda boleh mendapat isteri anda yang sesuai dan cantik tanpa anda perlu keluar duit sesen pun!

Contoh mesin air:
Inilah caranya anda boleh minum air bersih lagi memberi tenaga anda sepanjang hari tanpa anda perlu keluar duit sesen pun!

Headline begini buat orang tertanya-tanya nak tahu.

Selepas buat headline, pastikan masukkan intro supaya tak tergantung. Kemudian masukkan tips/info/cara-cara bagaimana dan call to action.

Dari 1 headline sahaja dah boleh buat pelbagai jenis headline produk atau service untuk sedapkan copywriting.

Bayangkan ada 500 Template Headline. Memang tak kering idea sampai ada cucu. Haha.

Buku ni penulisnya keluarkan terhad sahaja. Limited Edition.

Kalau habis mungkin tak ada cetakan baru. Itu yang saya tau. Penulis ni biasanya dia hasilkan ebook sahaja. Ni buku fizikal.

Yang mana beli tu memang bertuah dan untung sebab mudah nak jadikan rujukan pada masa akan datang.

Dapatkan di sini sebelum habis:https://bukulali.onpay.my/order/form/BKH/lubukdigital

P/s: Beli Kitab Headline PERCUMA satu lagi buku yang sangat menarik iaitu Buku 92 Koleksi Story Selling dan Kos poslaju HQ tanggung.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button