Rahsia Pemikat Jualan 

Pakej Kitab Panduan
“Ilmu SALESLETTER dari TEAM PEMIKAT sangat membantu pelanggannya. Nasihat saya: Jika nak cari penulis salesletter hebat yang mampu MENINGKATKAN JUALAN PRODUK anda di INTERNET, jangan cari hingga ke negera China. Tapi…………… Carilah di MALAYSIA iaitu TEAM PEMIKAT.”

Jamal SifuFBAdsFounder Sifufbads

” Konsep PeMiKaT yang saya belajar dari Tuan Zahrul Azua boleh di ‘apply’ kepada semua jenis marketing dan copywriting “

Rahim IbrahimChief Marketing Officer Byond Marketing Sdn Bhd.

 

 

Satu Formula Asas Yang Diguna Untuk Pelbagai Medium Jualan

 

 

Mesej Jualan Terus Sampai Ke Emosi Bakal Pelanggan

 

 

Gandakan Jualan Dengan Menjual Di Pelbagai Medium Jualan

 

 

Langkah Demi Langkah A Sampai Z

 

Tahu Tak Anda???
  • Tahu tak anda boleh gandakan jualan anda dengan menjual di banyak medium seperti di FB Ads, youtube, website, FB Live, emel, blog dan sebagainya?
  • Tahu tak yang semua aktiviti jualan di semua medium tersebut boleh anda lakukan secara serentak jika anda mahu ?
  • Ini paling best… Tahu tak bahawa untuk hasilkan ayat jualan atau ayat copywriting untuk kesemua medium tersebut hanya menggunakan satu formula yang sama ?
Tak tahu ? Kalau tak tahu ni saya nak tanya lagi..

 

Kalaulah saya nak dedahkan kesemua rahsia copywriting saya agar anda boleh gandakan keuntungan jualan anda dengan satu formula copywriting sahaja anda nak?

Kalau anda nak maka saya nak janjikan 2 perkara kepada anda :

1) Selepas anda memiliki dan mengamalkan ILMU yang saya nak perkenalkan kepada anda sebentar sahaja lagi insyaa Allah apa pun medium yang anda mahu guna untuk menjual anda boleh hasilkan copywriting yang power.

2) Jika sebelum ini anda hanya menjual di satu saluran sahaja sekarang anda gandakan jualan dengan membina lebih banyak saluran jualan.

 

Apa Isunya Ni?

 

Usahawan Tak Tahu Memaksima Jualan Melalui Medium Jualan.

Ramai dari kita sudah pandai menjual di medium internet. Percayalah secara majoritinya setiap orang yang menjual di internet hanya mengharap kepada satu medium jualan sahaja untuk menjana keuntungan

Contohnya…

Ramai usahawan internet lakukan adalah buat FB Ads – Bawa prospek ke whatsapp – lakukan jualan di whatsapp.

Itulah satu-satunya ‘Sales Funnel’ yang ada. Funnel lain tak ada. Inilah ruginya sebab ada medium jualan yang kita tidak gunakan semaksima mungkin padahal tiada perlu keluarkan kos yang besar contohnya FB LIVE. Medium jualan yang mudah untuk viral.

Masalahnya ramai yang tidak tahu bagaimana nak menjual melalui medium ini. Bukan itu sahaja ada banyak medium lagi yang tidak digunakan secara maksima.Jadi mana mungkin anda boleh gandakan jualan tanpa memperbanyakkan saluran jualan atau saluran duit masuk. Setuju ?

Setuju tak setuju anda kena setuju juga sebab banyak syarikat-syarikat besar menggunakan teknik ‘multiply sale’ di internet. Mereka gunakan banyak saluran untuk hasilkan jualan. Hujung-hujung kesemua saluran jualan tersebut bawa duit ke dalam satu akaun yang sama juga.

Ramai dari kita tidak membina banyak saluran jualan ini atas beberapa sebab :

1) Tidak tau nak buat copywriting. Contohnya walaupun mereka menjual menggunakan FB Ads dan Whatsapp bila disuruh menjual di FB LIVE pasti mereka akan kata “Apa aku nak cakap dalam FB LIVE tu ?”

2) Terpaksa keluarkan kos yang tinggi seperti upah copywriter yang gerenti mahal cajnya.

Sebab itulah saya nak berkongsi ilmu yang kami ada ini agar boleh bantu anda untuk menggandakan jualan anda. Anda suka ? Kalau anda suka maka kami nak perkenalkan anda kepada :

 

Pakej Kitab Panduan
“Sifu Zahrul Azua telah tunjukkan kepada saya sistem keseluruhan bagaimana copywriting ini digunakan dalam pemasaran.”

Shuhairy NorhishamPemilik MPWS Training Center

 

Apa Rahsia Pemikat Jualan Ni?

Rahsia Pemikat Jualan adalah satu ilmu copywriting yang boleh diguna pakai untuk pelbagai medium jualan sehinggalah di atas pentas.

Formula Pemikat Jualan ini telah dibangunkan oleh 2 orang copywriter juga usahawan internet iaitu Saudara Zahrul Azua dan Saudara Raja Safuan sejak 10 tahun yang lepas.Semuanya ini bermula pada 10 tahun lepas. Selepas saya mempelajari ilmu penulisan surat jualan. Saya mula mengambil upah menulis surat jualan, iklan dan sebagainya dan dalam kajian saya jika kita mahir dalam ilmu penulisan surat jualan maka kita akan mahir menghasilkan pelbagai hasil copywriting tidak untuk online mahupun offline.

Maka di sinilah bermulanya Formula Pemikat Jualan. Selama 10 tahun ini Formula Pemikat Jualan telah di eksperimenkan dan mengalami revolusinya sendiri dan kini ia telah mencapai tahap matangnya namun evolusi tetap akan ada untuk masa-masa akan datang.Bersama dengan cikgu June Mohd Som. (Pakar Copywriting Santai)


Individu-individu yang pernah membaca buku fizikal Tuan Zahrul Azua “Rahsia Membina Senjata Jualan”. Buku copywriting pertama dalam Bahasa Melayu.
Formula Pemikat Jualan kini boleh digunakan untuk hasilkan pelbagai genre copywriting seperti :
  • Ayat Iklan di FB atau Google
  • Surat Jualan untuk Website
  • Ayat Closing Manual di whatsapp, messenger mahupun telefon
  • Emel Jualan yang diintegrasikan dengan sistem Autoresponder
  • Ayat jualan dan promosi di Youtube
  • Ayat Jualan dalam mana-mana medium jualan.
  • Penulisan Konten di blog, facebook dan sebagainya.
“Bisnes Tanpa Surat Jualan Seumpama Nasi Tidak Berlauk”

Norhayati NordinFounder Guligeng

 

Apa Yang Ada Dalam Panduan Rahsia Pemikat Jualan?
Baik… saya nak minta anda berikan perhatian sebab apa yang bakal saya kongsikan ini sangat-sangat penting. Dalam Kitab Panduan Rahsia Pemikat Jualan ini anda akan menerima:


Melalui e-kitab ini anda akan belajar dari asas secara teori akan apa sebenarnya Pemikat Jualan itu. Bagaimana membina Minda Copywriting yang betul dan bagaimana proses Pemikat Jualan melalui Formula GEMPA boleh mempengaruhi emosi membeli manusia. Kita juga akan melihat secara sasnya bagaimana kita boleh membina ayat jualan ikut cara Pemikat Jualan.


Dalam e-kitab ini anda akan ditunjukkan bagaimana anda boleh membina corong jualan anda dalam kerja marketing anda. Apakah medium-medium yang boleh anda gunakan untuk bina corong anda dan di mana sebenarnya untuk menjual atau mendapatkan jualan di dalam corong anda itu sehingga anda tahu dimana posisinya dalam corong agar kita boleh gandakan keuntungan kita.


Setelah kita telah faham asasnya copywriting, tahu bagaiman untuk membina minda copywriting dan tahu bagaimana untuk mempengaruhi emosi membeli manusia maka kita perlu mula menulis. Sebelum menulis kita perlu tahu apa yang nak ditulis jadi kita perlukan data (maklumat) yang betul. Jadi kitab ini akan pandu anda bagaimana anda boleh lakukan kajian untuk dapatkan maklumat yang betul menggunakan Canvas Copywriting.


Ayat jualan dan ayat iklan tidak sama. Ayat jualan untuk cipta jualan tetapi ayat iklan untuk tarik bakal pelanggan berpotensi untuk datang kepada kita. Jadi bagaimana untuk kita pengaruhi bakal pelanggan untuk datang kepada kita melalui penulisan iklan. Ini kita akan belajar dalam e-kitab ini.
“Apa yang Tuan Zahrul Azua ajar mudah sahaja. Dia beri kita format dan kita hanya follow sahaja.”

Shahrir Bahar Co-Founder SemuanyaBola.com

“Tuan Zahrul Azua telah tunjukkan kepada saya satu KUNCI bagaimana nak buat ayat power iaitu kunci PeMiKaT bagi mengunci hati pelanggan-pelanggan saya.”

Mohd Zahid Arifen Nasi Kerabu Cholleey

 

Macam mana nak miliki E-Kitab Rahsia Pemikat Jualan ni dan berapa maharnya?

Untuk memiliki keempat-empat perkara di atas mudah sahaja anda hanya perlu klik butang tempahan dan lakukan pembayaran. Kami akan emelkan link melalui emel anda untuk anda muat turun kesemua e-kitab tersebut.

Tapi sebelum anda tekan butang tempahan saya nak berikan TAWARAN PAKEJ-PAKEJ TERBAIK DAN BERBALOI buat anda.

 

TAWARAN #1 – PAKEJ PEMIKAT
Anda akan menerima perkara-perkara seperti di bawah :


Anda tidak perlu membayar sebanyak itu kerana anda hanya perlu laburkan sebanyak:

 

RM77 sahaja

 

(Anda jimat RM73)
*Diskaun lebih banyak dari harga harga produk.

 

TAWARAN #1 – PAKEJ PEMIKAT
Untuk tawaran Premium ini selain dari memiliki Pakej Berbaloi, anda juga bakal memiliki:

1. Blueprint Copywriting Surat Jualan
2. Manual Copywriting Surat Jualan
3. Contoh Copywriting Surat Jualan

4. Blueprint Copywriting : Ayat Iklan
5. Manual Copywriting : Ayat Iklan
6. Buku kerja Copywriting : Ayat Iklan

7. Blueprint Copywriting : Ayat Closing
8. Manual Copywriting : Ayat Closing
9. Contoh Copywriting : Ayat Closing

10. Blueprint Copywriting : Skrip Jualan FB Live
11. Manual Copywriting : Skrip Jualan FB Live

Memang berbaloi. Dengan Blueprint, Manual, Buku Kerja serta contoh-contoh copywriting yang pasti akan bantu anda untuk hasilkan copywriting setaraf seorang copywriter.

Untuk memiliki Pakej Premium ini anda sepatutnya perlu menambah lagi pelaburan anda sebanyak :

 

RM200


 

RM97 sahaja

 

(Anda jimat RM260)
*Diskaun lebih banyak dari harga harga produk.

Dan… anda akan dapat :

1. Kitab Utama
2. Kitab Corong Jualan
3. Kitab Bagaimana Nak Mula
4. Kitab Ayat Iklan

5. Blueprint Copywriting Surat Jualan
6. Manual Copywriting Surat Jualan
7. Contoh Copywriting Surat Jualan

8. Blueprint Copywriting : Ayat Iklan
9. Manual Copywriting : Ayat Iklan
10. Buku kerja Copywriting : Ayat Iklan

11. Blueprint Copywriting : Ayat Closing
12. Manual Copywriting : Ayat Closing
13. Contoh Copywriting : Ayat Closing

15. Blueprint Copywriting : Skrip Jualan FB Live
16. Manual Copywriting : Skrip Jualan FB Live

“Saya nak ucap terima kasih kepada Sifu Zahrul Azua kerana bongkarkan ilmu Pemikat Jualan kepada saya. Bagi saya, ilmu Canvas Copywriting dan Sales Funnel dari Sifu Zahrul sangat membantu. Kalau sebelum ini komisyen yang saya dapat dalam RM1000 sahaja tapi lepas dapat ilmu Sifu Zahrul ni, saya dah boleh secara konsisten dapat RM5000.

Muhammad Ridwan (Wan J) Perunding Jualan Perodua

“Sebelum ni banyak posting saya kurang sambutan. Saya mengaku saya gagal memasuki emosi pembaca dan kesan masalah yang tidak mantap. Terima kasih atas panduan Tuan Zahrul. Saya sangat tertarik format copywriting Pemikat, dari cara nak buat tajuk sampai kita berjaya menjual. Alhamdulillah Tuan Zahrul, banyak posting FB saya sekarang tak sempat nak boost dah berpuluh komen minta detail servis saya. Hebat penangan Pemikat. Terima kasih sekali lagi Tuan Zahrul.”

Abd Rahaman Rasid Perunding Wasiat dan Harta Pusaka

 

Pakej Mana Yang Patut Saya Ambil?

Sudah terang lagi bersuluh.

Anda sendiri boleh menjawabnya. Anda nilaikan sendiri. Adakah dengan tambahan pelaburan RM20 sahaja itu akan memberikan sesuatu yang berbaloi kepada anda.

Itu tidaklah sepenting anda memiliki panduan lengkap akan memudahkan anda untuk menghasilkan pelbagai jenis copywriting mengikut medium-medium jualan yang tertentu.

Akan datang anda sudah boleh meningkatkan jualan dengan membina corong-corong jualan yang berlainan medium secara automasi atau manual.

Diterbitkan Sepenuhnya oleh: Edookit Dot My. Sebarang masalah, boleh wassap 019-2523454