Viral Share Plugin

Khas Buat Anda Yang Mempunyai Masalah Mendapatkan Trafik Ke Laman Jualan..
“Gandakan Pelawat Anda Secara PERCUMA Dengan Kuasa Viral Media Sosial !”
Ketahui Cara Mudah Mendapatkan Trafik Yang Berkualiti Dan “Targeted” Masuk Ke Laman Jualan Anda.
  • Nasib tak menyebelahi anda?
  • Anda mempunyai masalah untuk mendapatkan trafik ke laman jualan?
  • Trafik banyak tapi tak berkualiti?
  • Anda rasa kecewa dan nak putus asa?
  • Anda sudah menghabiskan banyak masa dan wang untuk melakukan promosi yang tidak berkesan?
Jangan risau, anda tidak keseorangan..dan anda akan temui penyelesaianya di halaman ini.

Bayangkan selepas laman jualan anda siap dan dilancarkan kepada umum, anda akan terima trafik yang berpusu-pusu tanpa henti. Dalam keadaan trafik yang banyak masuk, tiba-tiba ada di antara mereka yang membuat pembelian. Anda pun rasa gembira sebab trafik yang anda dapat berkualiti dan convert dengan baik.

Bayangkan pula selepas berpenat lelah menyiapkan laman jualan, tiba masa dilancarkan trafik yang anda dapat sangat sedikit dan tidak seperti yang dijangkakan. Jualan apatah lagi, nak dapat satu pun susah. Sudah tentu anda tidak mahu terima gambaran dari sisi ini. Tapi itulah yang selalu berlaku.

Yang mana satu anda mahu? Yang gembira atau yang sedih?

Semestinya nak yang gembira bukan?

Kini anda tidak perlu bimbang lagi. Saya akan bantu anda untuk mendapatkan trafik yang berkualiti.

Dari meja kerja: Rani Ishak – Lubuk Digital
Re: Cara mudah untuk viralkan laman jualan anda.
Assalamualaikum dan salam hormat,

Kita sudah tidak dapat lari daripada media sosial. Pada hari ini boleh dikatakan hampir semua orang mempunyai laman sosial. Berbilion orang di dunia ini mempunyai sekurang-kurangnya satu akaun.

Menurut Utusan Online, di Malaysia sahaja 80% penduduk mempunyai 4 akaun media sosial.


peratusan penduduk malaysia ada akaun media sosial_compressed
Sekarang hampir semua perniagaan menggunakan medium media sosial untuk aktiviti pemasaran.

Rata-rata pembaca gemar berkongsi apa yang mereka baca, lihat atau beli bersama dengan keluarga dan rakan-rakan yang lain. Hanya dengan menekan butang kongsi, produk, artikel, gambar atau video yang dikongsikan dapat membawa pelawat yang baru ke website tersebut. Kebiasaannya pelawat baru yang masuk ke website merupakan pelawat yang betul- betul berminat dengan apa yang dikongsikan.

Jika diperhatikan kebanyakkan website atau blog viral mempunyai butang kongsi untuk memudahkan pembaca menyebarkannya dengan mudah. Tidak hairanlah, website atau blog sebegini mampu menarik jumlah pelawat yang tinggi setiap hari sehingga mampu menjana pendapatan 2-4 angka setiap hari atau lebih.

Oleh sebab itu, media sosial sangat sesuai untuk menjadi platform trafik ke laman jualan produk.

Namun begitu, ramai juga yang masih GAGAL untuk membawa trafik ke laman jualan sendiri. Mungkin ianya terlalu SUSAH bagi sesetengah orang.

Perlu di ingatkan, apa yang paling penting setelah laman jualan siap adalah MENDAPATKAN TRAFIK. Tanpa trafik, produk berkualiti pun tidak ada sesiapa akan tahu. Apabila tidak ada sesiapa yang tahu, maksudnya tidak ada sesiapa akan beli.

Siapa Saya?

Sebelum meneruskan penerangan biar saya perkenalkan diri. Nama saya Rani Ishak, seorang pereka grafik dari www.fb.com/orenboxpage dan www.fb.com/lubukdigital pengasas orenbox solutions (002291057-D) dan juga seorang usahawan online sepenuh masa. Sudah terlibat hampir 7 tahun dalam dunia reka grafik dan masih giat aktif sehingga sekarang.

Pernah menerbitkan produk digital sendiri berkaitan dengan grafik dan produk informasi. Antara produk grafik yang dihasilkan adalah TemplateSegera.com dan TemplateMinisite.com.

Selain daripada grafik saya juga aktif dalam menyampaikan ilmu dalam bidang perniagaan online di blog www.LubukDigital.com dengan harapan lebih ramai lagi yang menimba ilmu sebelum menjadi usahawan online sepenuh masa.

Anda juga boleh kenali saya secara peribadi di laman sosial Facebook www.fb.com/abdulraniishak

Memperkenalkan Viral Share Plugin!
Produk ini merupakan plugin untuk platform wordpress.

viral share -utama
Kenapa anda perlukan produk ini?
Viral Share Plugin merupakan salah satu plugin yang boleh digunakan pada platform wordpress. Fungsinya adalah untuk mengunci kandungan “offer, kupon, password, dll” . Pelawat akan dapat mengakses bahagian yang dikunci tadi hanya selepas mereka “share” ke laman social Facebook mereka.

photo-viral share plugin
Anda harus mendapatkannya kerana:
Ianya dapat meningkatkan trafik ke laman jualan
Trafik yang masuk lebih targeted
Laman jualan menjadi viral
Trafik yang berkualiti lebih cenderung untuk membeli
Cara penggunaan yang mudah
Kerja promosi menjadi lebih mudah
Live Demo
Cuba lihat bagaimana plugin ini berfungsi secara live. Klik pada butang biru untuk membuka kunci dan mendapat aksess kepada kandungan yang tersembunyi. Anda boleh letak apa saja di bahagian ini. Contohnya, kupon diskaun, link download, gambar, video, atau sebahagian daripada kandungan blog anda sendiri. Tiada had penggunaan.

Opps! Kandungan dikunci! Klik pada butang untuk share ke facebook dan buka kunci.

Dapatkan Pelawat Yang Berkualiti Dan Berkongsi Kandungan Laman Jualan Anda Secara Suka Rela Dengan PERCUMA!

facebook-login-office-laptop-business-162622
Facebook merupakan platform sosial terbesar di dunia. Apa yang dilakukan Facebook untuk mencapai jumlah pelawat yang tinggi setiap hari membuatkan tiada platform lain yang mampu menandinginya dan ianya sangat sesuai untuk bisnes anda.

Setiap kali ada pengguna Facebook berkongsi kandungan website anda, kandungan itu akan didedahkan kepada semua rakan dan pengikut pengguna tersebut. Setiap pelawat baru yang masuk adalah pelawat yang memang betul-betul berminat dengan apa yang dikongsikan. Cara ini dapat membantu anda untuk mendapatkan lebih banyak trafik dan pelanggan. Facebook “Share” lebih berharga untuk perniagaan anda berbanding dengan “Like”. Oleh itu, Viral Share Plugin dihasilkan untuk menangani masalah sukar untuk mendapatkan “Share”.

Pemasangan Kurang Dari 10 Minit!

Viral Share 1
Pasang dan Aktifkan
Tidak perlukan masa yang lama untuk memasang.Hanya perlu upload ke dalam wordpress kemudian aktifkan. Anda sudah bersedia untuk menggunakan plugin ini.
Mudah untuk dipasang dan diaktifkan
Upload dan install menggunakan fungsi wordpress plugin installer.
8 Sebab Kenapa Anda Perlu Dapatkan Plugin Ini Sekarang!

Jaminan Pulangan Wang 100%

Jaminan pulangan wang bagi pembeli sekiranya plugin ini tidak berfungsi seperti yang sepatutnya, wang anda akan dikembalikan 100% dalam tempoh 60 hari selepas pembelian. Tiada risiko rugi.

bantuan sokongan

Sekiranya anda mempunyai masalah dari segi penggunaan, anda boleh bertanya terus kepada saya melalui akaun Facebook Group Support dan Facebook Personal saya.

kemaskini percuma

Sekiranya “Viral Share Plugin” dikemaskini dengan fungsi baru pada masa akan datang, anda akan dapat kemaskini secara PERCUMA.

Panduan lengkap

Pembelian anda akan disertakan dengan panduan lengkap bermula dari pemasangan plugin sampailah ke langkah percubaan.

konfigurasi mudah

Tiada konfigurasi yang memeningkan kepala. Hanya perlu ikut seperti yang ditunjukkan dalam panduan.

promosi lebih jimat

Sekiranya sebelum ini anda menggunakan FB Ads sebagai medium trafik dengan kos yang tinggi, sekarang anda sudah boleh gunakan gabungan fb ads untuk gandakan trafik dengan kos yang sama. Lebih jimat.

pelawat yang "targeted"

Setiap trafik daripada “Share” merupakan 90% targeted dengan tajuk yang anda gunakan.

tiada had penggunaan

Anda boleh gunakan plugin ini di kesemua website anda atau client anda tanpa had.

Saya yakin sekiranya anda gabungkan teknik pemasaran yang anda gunakan sekarang dengan pnggunaan plugin ini, jumlah pelawat ke dalam laman jualan anda akan dapat digandakan.

Bagaimana saya tahu? Kerana saya sendiri telah mengalami dan merasainya.

Anda Akan Dapat Kesemuanya Pada Harga Diskaun!
Harga Cuma RM169 Sahaja!
Klik butang dibawah untuk dapatkan KUPON penjimatan lebih 50%.
Apa Yang Anda Akan Dapat Pada Harga RM169?

all in 1_ viral share plugin

Viral Share Plugin
Plugin Viral Share
Plugin yang dihasilkan khas untuk platform WordPress.

Viral Share adalah plugin untuk mengunci kandungan anda daripada pelawat sehinggalah mereka klik pada butang share untuk membaca bahagian yang hilang atau mendapatkan diskaun atau untuk memuat turun ebook.


Panduan 1
1. Panduan Install Plugin
Panduan pemasangan plugin disertakan. Pemasangan yang sangat mudah walaupun anda merupakan seorang newbie yang baru mengenali WordPress.

Panduan 2
2. Panduan Konfigurasi Plugin
Tanpa konfigurasi yang betul, plugin anda tidak dapat berfungsi. Panduan langkah demi langkah serta bergambar diberikan untuk memudahkan anda memahami setiap proses yang berjalan.

Panduan 3
3. Panduan Hide Content
Anda tidak akan dibiarkan dalam keadaan kosong tanpa memahami bagaimana plugin ini bekerja.

Ada DUA cara yang boleh anda gunakan untuk sembunyikan kandungan penting.

Sembunyikan keseluruhan kandungan
Sembunyikan sebahagian kandungan
Akan ditunjukan kepada anda kedua-dua cara ini untuk memudahkan anda memilih mana satu cara yang sesuai untuk kandungan yang akan diterbitkan nanti.

Panduan 4
4. Panduan Social Share Description
Panduan yang penting kerana di sinilah kunci dimana bakal pelawat anda membuat pilihan sama ada untuk masuk ke website anda ataupun tidak.

Dengan gambar, tajuk dan diskripsi yang betul akan menarik minat prospek yang berkualiti untuk klik pada link yang dikongsikan.


Panduan 5
5. Testing
Jangan hebahkan website anda sebelum membuat percubaan. Di salam panduan ini akan ditunjukkan cara untuk menguji halaman yang dikunci dengan plugin Viral Share.

Panduan 6
6. Tips & Trik tingkatkan kualiti trafik
Trafik yang berkualiti datangnya daripada prospek yang berminat dengan apayang sudah dikongsikan.

Beberapa tips dan trik disertakan untuk memudahkan anda memilih kandungan yang sesuai digunakan bersama dengan plugin ini.


Panduan 7
7. Fix Error
Anda mungkin menghadapi masalah sewaktu pemasangan atau penggunaan plugin Viral Share.

Jangan risau kerana beberapa masalah yang sering kali terjadi dapat diselesaikan dengan menggunakan panduan Fix Error.

Jangan ambil sikap tunggu dulu nanti buat kerana sikap inilah yang akan membunuh perniagaan anda. Tanpa tindakan segera, masalah kecil boleh menjadi besar. Sekiranya pada waktu sekarang trafik anda sudah banyak, anda boleh gandakannya untuk menjadi lebih banyak. Jangan tunggu sehingga trafik berkurang kerana apabila ianya berkurang, jumlah gandaan juga semakin berkurang.
Dapatkan Sebelum Harga Diskaun Ditamatkan..
Harga Cuma RM169 Sahaja!
Klik butang dibawah untuk dapatkan KUPON penjimatan lebih 50%.

P.S. Perlu diingatkan, laman jualan dengan produk yang berkualiti tanpa trafik ibarat kedai tanpa pelanggan. Gandakan pelawat anda sekarang!

P.P.S. Separuh daripada usaha pemasaran anda akan terhasil apabila anda mempunyai sasaran pasaran khusus yang terpilih dan produk ini adalah jawapannya.

Frequently Asked Questions

Boleh saya install selain dari WordPress?

Maaf, tidak boleh. Plugin ini dihasilkan khas untuk platform WordPress sahaja.

Saya dah install tapi kenapa trafik tidak ada?

Plugin ini bukan bersifat “Set & Forget” dimana ianya akan mencari trafik untuk anda TETAPI plugin ini digunakan untuk “Boost Trafik” sedia ada kepada lebih baik.

Boleh saya install di website client?

YA BOLEH. Anda dibenarkan untuk install plugin ini di website client.


Logo
PENAFIAN PENDAPATAN: USAHA TELAH DIBUAT BAGI MEMASTIKAN SEGALA MAKLUMAT YANG DISAMPAIKAN ADALAH BETUL. SETIAP PENGIRAAN KEUNTUNGAN DAN POTENSI KEUNTUNGAN HANYALAH ANGGARAN SAHAJA, TIADA JAMINAN SETIAP PEMBELI AKAN MENDAPAT KEUNTUNGAN DAN KEPUTUSAN YANG SAMA SEPERTI DITUNJUKKAN. WALAUBAGAIMANAPUN POTENSI UNTUK MENDAPAT HASIL MELALUI KAEDAH YANG DITUNJUKKAN TETAP ADA BERGANTUNG KEPADA TAHAP USAHA PROMOSI YANG DILAKUKAN. PROMOSI BERTERUSAN DAPAT MENJANJIKAN HASIL YANG LEBIH BAIK.
PENAFIAN HASIL: PENGALAMAN YANG DIALAMI OLEH SETIAP ORANG BERBEZA KERANA PRODUK YANG DIPROMOSIKAN JUGA BERBEZA. GUNAKAN KAEDAH YANG BETUL SEPERTI DITUNJUKKAN DALAM PANDUAN. SEKIRANYA COPYWRITING ANDA LEMAH, JANGAN TAKUT UNTUK MELABURKAN DUIT MENDAPATKAN ILMU YANG SEPATUTNYA DAN PALING PENTING, TERUSKAN PROMOSI UNTUK MENDAPATKAN LEBIH BANYAK TRAFIK.

Logo besar
Copyright 2017 – Orenbox Solutions (002291057-D) – All Rights Reserved